Home Edukim Policia po e kërkon këtë person shumë të rrezikshëm, akuzohet për dhunim

Policia po e kërkon këtë person shumë të rrezikshëm, akuzohet për dhunim

34 views
0
SHARE

Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në autorizimin e organit kompetent për publikimin e fotos së personit të kërkuar më Letërreshtim, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i dyshuar është:

· ARIAN (Misin ) QELAJ i lindur me 20.06.1981 në fshatin Maznik- Deçan.

I dyshuari është i kërkuar për veprat penale:

· 1- (një) rast për veprën penale “Dhunim”

· 1- (një) rast për veprën penale “ Lendim i rendë trupor”

I dyshuari i lartcekur kërkohet nga Gjykata Themelore Pejë.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)

– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë – E-mail adresa: info@kosovopolice.com.

http://mesazhi.com/policia-po-e-kerkon-kete-person-shume-te-rrezikshem-akuzohet-per-dhunim/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here