Home Këshilla Përsërite këtë ajet Kuranor për mësyshin (smirë) që ndikon në çmenudri (probleme...

Përsërite këtë ajet Kuranor për mësyshin (smirë) që ndikon në çmenudri (probleme psikologjike)

0 views
0
SHARE

Përsërite këtë ajet Kuranor për mësyshin (smirë) që ndikon në çmenudri (probleme psikologjike)

Transliterimi (duaja me shkronja latine):

UE IJ-JEKEEDUL-LEDHIINE KEFERUU LEJUZLIǨUUNEKE BI EBËŜAARIHIM LEM-MEE SEMIÛDH-DHIKRA UE JEǨUULUUNE IN-NEHU LEMEXHËNUUN.

Kuptimi shqip:

“Kur dëgjojnë kujtesën (Kuranin), mohuesit sa nuk të hanë me shikimet e tyre dhe thonë: “Ai është vërtet i marrë!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here