Home Këshilla Për një gjumë të rehatshëm!

Për një gjumë të rehatshëm!

84 views
0
SHARE

Për një gjumë të rehatshëm!

Aishja radijAllahu anha ka thënë: sa herë që i dërguari i Allahut alejhi selam shkonte të flinte, ai i bashkonte shuplakat e dorës, frynte në to dhe lexonte suret : El Ihlas, El Felek, En Nas, pastaj fërkonte me to trupin aq sa mund të arrinte, duke filluar nga koka, fytyra dhe pjesa e përparme e trupit (kështu vepronte tre herë).

Transmeton imam Buhariu

SHARE
Previous articleDuaja e ankthit dhe stresit është
Next articleSimptomat e sihrit të ndarjes:
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here