Home Këshilla Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka bërë hixhame në kokë kur i...

Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka bërë hixhame në kokë kur i është bërë sihër (magji)

451 views
0
SHARE

” Ebu Ubejde radijAllahu anhu e ka përmendur nga Abdurrahman ibn ebi Lejla radijAllahu anhu se Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka bërë hixhame në kokë kur i është bërë sihër (magji). ”

Sihri është ngarkesë nga gjurmët e shpirtërave të këqinj dhe nënshtrueshmeri ndaj ndikimeve dhe fuqive natyrore të saj. Nuk ka dyshim se përdorimi i hixhames në vendin e duhur, i cili është dëmtuar nga veprimet e magjisë është nga ilaçet më të dobishme, nëse përdoret sipas rregullit që duhet.

Libri ”Tibb en Nebevij;;

Ibn Kajjim el Xheuzije , rahimehullah.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here