Home Këshilla Pavarësisht dhimbjes tënde Allahu do të të dhurojë gëzim në zemrën tënde

Pavarësisht dhimbjes tënde Allahu do të të dhurojë gëzim në zemrën tënde

0 views
0
SHARE

Thuaj: “Me të vërtetë, Zoti im i jep begati të bollshme kujt të dojë nga robërit e Tij dhe ia pakëson kujt të dojë. Ai ua zëvendëson atë që e ndani ju; Ai është Dhuruesi më i mirë.” (Sebe: 39)Edhe atë që e shpenzon prej shpirtit tënd dhe ndjenjave tua, atë që ua dhuron të tjerëve me gëzim, pavarësisht dhimbjes tënde Allahu do të të dhurojë gëzim në zemrën tënde.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here