Home Këshilla Pastro zemrën, dhe duaje për tjerët atë që do për vete

Pastro zemrën, dhe duaje për tjerët atë që do për vete

0 views
0
SHARE

Lumturia e të tjerëve, nuk e pakëson lumturinë tënde.

Pasuria e tjetrit, nuk mangëson furnizimin tënd.

Shëndeti i tjetrit, nuk ta pakëson shëndetin tënd.

Pastro zemrën, dhe duaje për tjerët atë që do për vete !

Përkthim Hoxhë Suad Shabani

SHARE
Previous articleBanania plotëson të gjitha nevojat e trupit
Next articleFrutat e përmendura në Kur’anin famëlartë !?
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here