Home Këshilla Parandalimi i punës nga mësyshi (apo hasedi) dhe magjia

Parandalimi i punës nga mësyshi (apo hasedi) dhe magjia

0 views
0
SHARE

Parandalimi i punës nga mësyshi (apo hasedi) dhe magjia

Parandalimi i punës
Personi i plotëson të gjitha kushtet për t’u punësuar, por pas asnjë aryse të vlefshme, në secilën përpjekje ai dështon.Puna mund të i premtohet apo garantohet, por diçka do të ndodhë kështu që nuk punon, apo personi do të përballet me një mungesë të energjisë apo ambicies.

Сродна слика

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here