Home Edukim Pagoi 3.1 milion dirhem për tabelat e veçanta të makinës së tij!

Pagoi 3.1 milion dirhem për tabelat e veçanta të makinës së tij!

0 views
0
SHARE

Biznesmeni nga Emiratet e Bashkuara Arabe ka blerë numrin AA10 të tabelave të makinës për 3.12 milion dirhem (871,341.05USD)

Autoriteti i Rrugëve dhe Transporti kishte ofruar disa tabela me AA me numra:12,50,100,333,786,1000,8888,11111,55555 dhe një listë e plotë.

Por ka qenë Majid Mustafa që ka thyer rekordin. Ai ka thënë se kjo nuk është gjë e re për të, ai ka rreth 5,000 tabela të veçanta, me të cilat ai ka tregtuar. Ai edhe më parë kishte blerë me 6 milion dirhem një tabelë të veçantë. Pas tij edhe Essa Al Habbai kishte blerë tabelën AA12 për 2.72 milion dirhem.

Më poshtë janë çmimet në dirhem të tabelave të veçanta:

AA10 – 3,120,000 milion dirhem
AA12 – 2,720,000 milion dirhem
AA50 – 1,840,000 milion dirhem
AA11111 – 1,210,000 milion dirhem
AA100 – 910,000 milion dirhem
AA333 – 700,000 milion dirhem
AA55555 – 670,000 milion dirhem
AA1000 – 630,000 milion dirhem
AA8888 – 500,000 milion dirhem
AA786 – 450,000 milion dirhem.
Kjo mani është edhe në vendet tona, ku shumë njerëz paguajnë shumë të mëdha për të pasur tabela të veçanta./KohaIslame.com/

SHARE
Previous articleMJALTI KUNDËR BRONHITISIT
Next articlePer largimin e djajve nag trupi dhe shtepija
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here