3.6 C
Kumanovo
Tuesday, December 10, 2019
Home Blog Page 92

Zemzemi është uji më i mirë në faqen e dheut

All-llahu i Madhëruar në zemrën e çdo besimtari të sinqertë bën të shpërthejë një burim bindjeje (jekini) dhe qetësie shpirtërore, freskinë e të cilit...

Mburoja e muslimanit ( Dhikri i sabahut dhe mbremjes)

Enesi r.a thotë se ka dëgjuar Pejgamberin a.s duke thënë: Më pelqen më shum të ulem e të rrij me ata që luten edhe...

Rukje e fuqishme per dituri (Per nxenesit e zgjuar, studentet, arsimtaret,akademiket dhe gjenite)

Rukje e fuqishme per dituri (Per nxenesit e zgjuar, studentet, arsimtaret,akamdemiket dhe gjenite) Degjoje cdo dite me degjuese me sy mbyllur Beni dua Allahu me shkaterru...

Myslimanëve shqiptar u shtohet edhe një hoxhë me doktoratë, ai është hoxhë Besnik Llumnica

Në Universitetin Islamik të Medines, sot hoxhë Besnik Llumnica nga Prishtina mbrojti doktoraturën me temë “Nevojat edukative të domosdoshme për rininë kosovare për...

Thuaje nga 100 herë këtë cdo mëngjes ose mbrenda ditës dhe pas disa ditësh...

–La ilahe il-lAll-llahu vahdehu la sherike leh, lehul-Mulku ve lehul-hamdu ve huve ala kul-li shejin kadir (100 herë në mëngjes) (S’ka të adhuruar përveç All-llahut, Një...

Mënyra e abdesit kur të marin mësysh – Dr.Imam Ahmed Kalaja

Mënyra e abdesit kur të marin mësysh – Dr.Imam Ahmed Kalaja (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s); if (d.getElementById(id)) return; js =...

Të dialogojmë qetë

Tregimi 16 Të dialogojmë qetë “Ngri peshën e fjalëve e jo zërin, sepse është shiu ai që i rrit lulet, jo murmurima”. (Xhelaludin Rumi) Një djalë eksplodon...

Aknet dhe menjanimi i tyre me hixhame!

Aknet dhe menjanimi i tyre me hixhame! Hixhama ndihmon ne eliminimin e akneve! Pjeset e trupit te prekura me akne tek shume njerëz janë fyryra dhe...

Policia saudite e ul poshtë dronin e paautorizuar që fluturonte mbi zonën e kufizuar...

Një telekomandë e kontrolluar u rrëzua nga policia të shtunën në mbrëmje pasi u zbulua se fluturonte mbi një zonë të kufizuar në...

Fenomeni i ”afshi i Pranverës” dhe ndikimi i Hixhames

Fenomeni i ”afshi i Pranverës” dhe ndikimi i Hixhames Fenomeni Pranveror që i bën njerëzit të ndjehen më energjikë dhe më pak të nevojshëm për...