12.6 C
Kumanovo
Wednesday, March 20, 2019
Home Blog Page 60

Mos u pikëllo, por dije sa e shtrenjtë është ajo për të cilën mërzitesh

Pejgamberi thotë: “Kur them: pa të meta është lartmadhëria e Allahut (Subhanallah) dhe: falënderimi i takon vetëm Allahut, (elhamdulilah) dhe: s’ka Zot tjetër...

Të ka humbur motivimi i jetës? Dëgjoje dhe lexoje me vëmendje

Të ka humbur motivimi i jetës? Dëgjoje dhe lexoje me vëmendje Të ka humbur motivimi i jetës? Dëgjoje dhe lexoje me vëmendje Të ka humbur motivimi...

Rukje e fuqishme kunder magjise ne deshtimin e biznesit dhe te ardhurave financiare

Rukje e fuqishme kunder magjise ne deshtimin e biznesit dhe te ardhurave financiare Degjoje cdo dite pas namazeve ditore.

Mjaltë shtim peshe -Përmirësimi më i mirë i dietës tuaj

Lodhje… Mungesë Energjie…Mungesë Motivimi ! Mjaltë shtim peshe -Përmirësimi më i mirë i dietës tuaj 100% Natyrale Nga dobitë e shumta mund të përmendim: Rregullon oreksin tuaj Ofron gjallëri...

Rukje e fuqishme per vonese te marteses (apo mosmartese dhe probleme martesore)

Rukje e fuqishme per vonese te marteses (apo mosmartese dhe probleme martesore) Degjoje cdo dite minimumi 3 here ne dite …(me se miri pas cdo...

Nese nena nuk I ka simptomet e sihrit por femija qan nuk rahatohet ateher...

Nese nena nuk I ka simptomet e sihrit por femija qan nuk rahatohet ateher mesoj keto dhe lexoja femjes shepsh gjat dites Suren nas,Suren felek, SURE...

Rinia, mes së shkuarës së trishtueshme dhe së ardhmes së panjohur

Të jesh shëndoshë, biri im! Porosit nëna të birin. Nuk i thotë: të jesh durimtar, e të angazhohesh vazhdimisht. Sikur i thotë: Hë mor...

Mos u mërzit, bashkëpuno me realitetin aktual

Nëse dëshiron dhe ke vullnet të fortë të arrish diçka në jetë ajo do të të nënshtrohet dhe do ta kesh, e nëse humb...

Është për t’u çuditur me këta katër veta që, kur sprovohen, nuk i thonë...

Është për t’u çuditur me këta katër veta që, kur sprovohen, nuk i thonë fjalët e bereqetshme prejkuranore: 1. Me atë që ka një preokupim...

Refleksologjia kurrizore në terapinë Hixhame

Refleksologjia kurrizore në terapinë Hixhame Strukturat delikate të trurit , palcën kurrizore dhe nervat e kurrizit, Zoti i bëri të mbrojtuna duke i mbështjellë këto...