3 C
Kumanovo
Monday, November 19, 2018
Home Blog Page 58

Hidhërimi dhe tërbimi për shkak të fëmijëve të gjinisë femërore

“Dhe kur i vjen lajmi për lindje të vajzës, cilit do prej tyre i nxihet fytyra dhe përbrenda mbushet plot hidhërim që zien! Ai...

Ja disa këshilla se si të hiqni dorë nga veset e këqija

Këshilla për largimin e veseve Problemi me veset është se ato shpesh shndërrohen në forcë zakoni. Ne jemi mësuar sesi ato ndikojnë në jetët tona,...

Rukje e fuqishme me zhduk edhe sihrin me te madh (degjoje minimumi 7 here...

Rukje e fuqishme me zhduk edhe sihrin me te madh (degjoje minimumi 7 here ne dite ) Rukje e fuqishme me zhduk edhe sihrin me...

Te qaret e femijes, sidomos nese shkon ne shtepine ndokujt (mund te jete shkak...

Shenjat e mesyshit por edhe magjise: hapja e gojes vazhdimisht, gropesine kur nuk eshte i ngopur, panderprere; kruajtja; peshtyerja panderprere; pucrrat ne trup; shenja ne forme...

Mos u pikello se …

PJESË NGA HUTBE E SOTME E XHUMASË Mos u pikello se ngat femijeve tu ke mbet vet ne shtëpi .Ndoshta Allahu don me të tregu...

Mos u hidhëro -Libri i plotë nga Aid el Karnij

Mos u hidhëro -Libri i plotë (Audio) nga Aid el Karnij

Kurimi nga mesyshi duhet filluar dhe te mos nderpritet, sepse mesyshi kalon nga nena...

Ka njerez qe e kane zanat marrjen mesysh, dhe quhen ajin; ka patur te tille ne Meke ne kohen e Profetit salallahu alejhi ue selam; – Mesyshi...

Lutjet e te brengosurit jane keto

“Allahumme rahmeteke erxhu fela tekilni ila nefsi tarfete ajn, ue eslih li she’ni kul-leh, la ilahe il-la ente” “O Zot! Shpresoj meshiren Tende, ndaj mos...

Ke ankth dhe brengosje ? Thuaje kete lutje

“La ilahe il-lallahu el adhimul halim. la ilahe il-lallahu rabbul arshi el adhim, la ilahe il-lallahu rabbus-semavati esseb’i ue rabbul ardi, rabbul arshi el...

Regjimi i Asadit vazhdon sulmet ndaj Gutës Lindore

Në sulmet e regjimit sirian të Bashar al-Asadit dhe mbështetësve të tij, pavarësisht vendimit të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara (OKB)...