13 C
Kumanovo
Thursday, September 20, 2018
Home Blog Page 57

Thuani stop problemeve psikologjike me këtë sure

Kuptimi i sures Nas është kërkesë apo lutje e njeriut me të cilën i drejtohet të Gjithëfuqishmit – Krijuesit të njerëzve dhe të të...

Restoranti në Kuvajt fut mish derri në meny…menjëherë mbyllet

Ministria e Tregtisë në Kuvajt ka mbyllur restorantin që pas inspektimit kanë vërejtur se ata ofrojnë mish derri në meny. Në një vend ku...

Protokolli i Nigella Sativa kundër kancerit është mjaft i thjeshtë dhe shumë efektiv

PROTOKOLLI I NIGELLA SATIVA KUNDËR KANCERIT Protokolli i Nigella Sativa kundër kancerit është mjaft i thjeshtë dhe shumë efektiv. Përdorni tri lugë të vogla me lëngun...

Kush mendon qe eshte i goditur nga syri i keq dhe (mesyshi ) hasedi...

Kush mendon qe eshte i goditur nga syri i keq dhe (mesyshi ) hasedi degjoje kete me kufje. Degjoje cdo dite …*mund ta degjosh me...

Kujdesuni për misvakun ngase ai e pastron gojën dhe e kënaq Allahun

“Transmetohet nga Shurejh, i cili e ka pyetur Aishen: “Me çfarë fillonte i Dërguari i Allahut, paqja e Allahut qoftë mbi të, kur hynte...

Si ta vëreni vetvetën se jeni të sëmurë nga Sihri?

Personi mund ta vërej vetvetën se është i prekur nga sihri nga 2 aspekte: 1. Me an të sjelljeve të tij dhe 2. Nga...

Mjalti përdore për këto sëmundje është jashtzakonisht i shëndetshëm

MES TË TJERASH MJALTA KA EDHE KËTO CILËSI ANTI-ANEMIK: Që lufton aneminë/mungesën rruzave të kuqe/pa gjaksinë. ANTISEPTIK: Që i mbyt mikrobet/për shërimin e lëkurës dhe infeksioneve...

Mënyra më e mirë për të shpëtuar nga fyti i acaruar dhe qelbëzuar pa...

Zakonisht fyti i acaruar dhe me infeksion shkaktohet gjatë stinës së ftohtë të dimrit. Ai shkakton dhimbje dhe ndjesinë e përflakur të tij. Megjithëse ekzistojnë shumë...

Aplikimi i Hixhames tek fëmijë!

Aplikimi i Hixhames tek fëmijë! Shumë nga njerzit pyesin a mundë ta bëjnë edhe fëmijët hixhamen!? Cila është mosha ku mundë ta aplikojn fëmijët atë?...

Shikoni precizitetin e raketave turke në Afrin të Sirisë (Video)

Përpjekjet e konfirmuara të ushtrisë turke që sulmojnë YPG në Afrin të Sirisë në operacionin e Degës e Ullirit vazhdojnë dita...