4 C
Kumanovo
Sunday, December 16, 2018
Home Blog Page 50

Udhëzimi i Pejgamberit alejhi selam për ruajtjen e shëndetit nëpërmjet parfumit

Udhëzimi i Pejgamberit (s.a.u.s.) për ruajtjen e shëndetit nëpërmjet parfumit Aromat e këndshme ose parfumet janë ushqim për shpirtin, dhe dihet që shpirti është...

Bahrein, zbulohet një fushë nafte në det, përmban 80 miliardë fuçi

Mbretëria e Bahreinit ka njoftuar sot se ekspertët e gjeologjisë kanë zbuluar një fushë naftëmbajtëse në det të hapur, e cila përmban deri...

Per cdo te mencur qe ka simptoma te cmendurise (shkaku mesyshi dhe sihrit te...

Per cdo te mencur qe ka simptoma te cmendurise (shkaku mesyshi dhe sihrit te dijes dhe mencurise) Degjoje cdo dite pas namazeve ditore (minimumi 5...

Mbylli dyert e hekurta të së djeshmes dhe të ardhmes dhe jetoi minutat e...

Mbylli dyert e hekurta të së djeshmes dhe të ardhmes dhe jetoi minutat e të sotmes: 1. Ç’kam vendosur të bëj? A më mirë ta...

Kush thotë kur të del nga shtëpia e tij

Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: “Kush thotë kur të del nga shtëpia e tij: Bismilah tevekeltu ala Allah...

Thuaji këto sure nga 7 herë cdo ditë (shërohu nga shumë sëmundje)

Ilaci i mesyshit dhe sihrit Dijetari Ibën Xhibrin, Allahu e mëshiroftë, thotë: Kush është goditur nga mësyshi dhe nuk e di se kush e ka...

Familja, vater e ekuilibrit psiko-emotiv

Familja nuk eshte nje “fabrike” per prodhimin e njerezve, megjithese ruajtja e llojit eshte nje nga qellimet kryesore te saj. Ajo eshte baze e...

Ke dhimbje koke te pashpjegueshme ? Probleme ne koke psikologjike ? Kjo eshte per...

Ke dhimbje koke te pashpjegueshme ? Probleme ne koke psikologjike ? Kjo eshte per ty Degjoje cdo dite pas namazit (minimumi 5 here ne dite) Degjoje...

Rukje e shkurtër për largimin e mësyshit

Rukje e shkurtër Për largimin e mësyshit – Hoxhe Musli Zymberi

Një lutje për të ruajtur shëndetin dhe për tu mbrojtur nga varfëria

All-llãhumme ‘ãfinĩ fĩ bedenĩ, All-llãhumme ‘ãfinĩ fĩ sem’ĩ, All-llãhumme ‘ãfinĩ fĩ beṣarĩ! Lã ilãhe il-lã Ente, All-llãhumme innĩ e’ũdhu bike minel kufri wel faḳri,...