14.9 C
Kumanovo
Monday, May 20, 2019
Home Blog Page 49

Duaja Kur Bie Shi

Allahumme sajjiben nafi’an O Allah, bëje këtë shi të begatshëm, e të dobishëm! Buhariu. Allahumme eskina gajthen mugithen meri’en meri’an gajre darrin axhilen gajre axhili. O Allah, të...

Përgatitja për Ramazan dhe tretmani me Hixhame

Përgatitja për Ramazan dhe tretmani me Hixhame Ramazani është muaj i spiritualitetit ( shpirtit ) dhe hasim të dëgjojmë apo lexojmë të dhëna të ndryshme...

Thuaje kete lutje kunder djajve

“UĬIDHUKE BI KELIMEETIL-LAAHIT-TEE-MEETI, MIN GAĎABIHI, UE ĬǨAABIHI, UE SHER-RI ĬBAADIHI, UE MIN HEMEZEETISH-SHEJAAŤIINI, UE EN JEȞĎURUUN.” . Kuptimi shqip: “Të mbroj ty përmes fjalëve të plota të...

Rukje e fuqishme kunder magjise qe shkakton frike dhe ankth

Rukje e fuqishme kunder magjise qe shkakton frike dhe ankth Degjojeni cdo dite pas namazaeve dite (minimumi 5 here ne dite)

7 shërimet Profetike që cdo musliman patjetër duhet t’i dijë

Mjalti – Allahu i Gjithëfuqishëm thotë në Kuran: “Nga barqet e tyre (të bletëve) del pije me ngjyra të ndryshme. Në të ka shërim...

Hixhama ndihmon ne eliminimin e akneve!

Aknet dhe menjanimi i tyre me hixhame! Hixhama ndihmon ne eliminimin e akneve! Pjeset e trupit te prekura me akne tek shume njerëz janë fyryra dhe...

Mirësia dhe begatia e dhimbjes

Nuk janë dhimbjet gjithmonë të urryera dhe ato që sjellin gjithmonë mjerime e të këqija. Ndodh nganjëherë që robi të jetojë në dhimbje e...

O Muhamed, kur të ankohesh (për ndonjë sëmundje) vendos dorën tënde aty ku të...

Transmetohet nga Uthman bin Ebu El-As Thekafij se ai u ankua tek profeti -alejhi selam- për një sëmundje që kishte në trup që kur...

Profeti -alejhi selam- I bënte rukje disa grave të tij, e prekte me dorën...

Transmetohet nga Aishja -radiallahu anhu- se “Profeti -alejhi selam- I bënte rukje disa grave të tij, e prekte me dorën e tij të djathtë...

Lutje profetike për shërim nga syri i keq (mësyshi)

Transliterimi (duaja me shkronja latine): UĬIDHUKE BI KELIMEETIL-LAAHIT-TEEM-MEE-TI, MIN KUL-LI SHEJŤAANIN UE HEEM-MEH, UE MIN KUL-LI ĂJNIN LEEM-MEH.” Kuptimi shqip: “Të mbroj ty përmes fjalëve të plota...