1 C
Kumanovo
Thursday, January 17, 2019
Home Blog Page 48

Rukje e fuqishme kunder kunder sihrit dhe shejtaneve qe shkaktojne frike dhe ankth –...

Rukje e fuqishme kunder kunder sihrit dhe shejtaneve qe shkaktojne frike dhe ankth – Sherim i mrekullueshem Degjoje cdo dite pas namazeve ditore …

Rukje e fuqishme kunder ejakulimit te parakohshem ( per ciftet qe kane pakenaqesi ne...

Rukje e fuqishme kunder ejakulimit te parakohshem ( per ciftet qe kane pakenaqesi ne mardhenie intime si dhe qe ndikon ne shtatezani) Degjojeni cdo dite...

Rukje e fuqishme kunder sihrit dhe problemeve te tregtise (biznesit,bankrotit,deshtimit e te ngjashme)

Rukje e fuqishme kunder sihrit dhe problemeve te tregtise (biznesit,bankrotit,deshtimit e te ngjashme) Rukje e fuqishme kunder sihrit dhe problemeve te tregtise (biznesit,bankrotit,deshtimit e te...

MBËSHTETJA NË ALLAHUN

Transmeton Ibn Abasi, radijAllahu anhuma, se i dërguari i Allahut, Muhamedi,- salAllahu alejhi ue selem!,- ka thënë: ”Do të hyjnë në xhenet nga umeti...

Nese te eshte lodhur trupi dhe shpirti (degjoj keto sure apo recitoje cdo dite)

Nese te eshte lodhur trupi dhe shpirti (degjoj keto sure apo recitoje cdo dite) Degjoje me dhjetera here ne dite deri sa te rimerrni veten...

Zemzemi është uji më i mirë në faqen e dheut

All-llahu i Madhëruar në zemrën e çdo besimtari të sinqertë bën të shpërthejë një burim bindjeje (jekini) dhe qetësie shpirtërore, freskinë e të cilit...

Mburoja e muslimanit ( Dhikri i sabahut dhe mbremjes)

Enesi r.a thotë se ka dëgjuar Pejgamberin a.s duke thënë: Më pelqen më shum të ulem e të rrij me ata që luten edhe...

Rukje e fuqishme per dituri (Per nxenesit e zgjuar, studentet, arsimtaret,akademiket dhe gjenite)

Rukje e fuqishme per dituri (Per nxenesit e zgjuar, studentet, arsimtaret,akamdemiket dhe gjenite) Degjoje cdo dite me degjuese me sy mbyllur Beni dua Allahu me shkaterru...

Myslimanëve shqiptar u shtohet edhe një hoxhë me doktoratë, ai është hoxhë Besnik Llumnica

Në Universitetin Islamik të Medines, sot hoxhë Besnik Llumnica nga Prishtina mbrojti doktoraturën me temë “Nevojat edukative të domosdoshme për rininë kosovare për...

Thuaje nga 100 herë këtë cdo mëngjes ose mbrenda ditës dhe pas disa ditësh...

–La ilahe il-lAll-llahu vahdehu la sherike leh, lehul-Mulku ve lehul-hamdu ve huve ala kul-li shejin kadir (100 herë në mëngjes) (S’ka të adhuruar përveç All-llahut, Një...