4 C
Kumanovo
Monday, January 21, 2019
Home Blog Page 39

Rukje e fuqishme per sherim dhe pastrimin e trupit dhe shtepise nga energjia negative

Rukje e fuqishme per sherim dhe pastrimin e trupit dhe shtepise nga energjia negative Degjoje cdo dite pas namazeve ditore …

Si të jem ambicioz dhe të ëndërroj

Si të jem ambicioz dhe të ëndërroj për diçka? 1 – Ulu me veten për një javë, duke menduar mbi dhuntitë e tua. Këtë mund...

Jeta e thjeshtë – spontane

E pyeti Herakliu Ebu Sufjanin për kategorinë e ndjekësve të Profetit (paqja dhe mëshira qofshin mbi të!) duke i thënë kështu: “Njerëzit më të...

Njeri, je gjëja më e bukur e kësaj bote

Dr. Aid el Karnij Nuk ka gjë më të bukur në këtë botë sesa ju o njerëz. Nuk ka gjë më të bukur mbi planetin...

Sulltanët mjekoheshin me Hixhama

Hixhama (kupëzimi medicinal) terapi efektive … Sulltan ABDULHAMIDIi II-të – i cili ishte njëri nga sulltanët e fundit të Perandorisë Osmane – kishte bërë kupëzimin...

Kur gurët përplasen shpërthen uji

Kur gurët përplasen shpërthen uji Dhimbja nuk e shkatërron njeriun. Ajo e mbron nga shkatërrimi atë. Nuk e vdes, por e gjallëron atë, nuk e sëmurë,...

Gëzoje zemrën tënde me këto shprehje

Një njeri e shau njërin prej burrave të sinqertë ndërsa ky i fundit ia ktheu: “Është fletushka e veprave tua kjo, andaj mbushe me...

Nëse është caktuar që prej tyre të ketë fëmijë, nuk e dëmton Shejtani atë...

Marrëdhëniet intime ndërmjet dy bashkëshortëve, duke mos bërë lutjen e caktuar para marrëdhënieve. Thotë Pejgamberi (salallahualejhiveselem): “Nëse dikush prej jush dëshiron që t’i afrohet...

Mjalti mbron nga ulçera (i thati) në stomak

Një prej mundësive të pakta që përdoret për kurimin e ulcerës në stomak është mjalti. Vetitë e tij kuruese janë të dukshme, nëse ai përdoret...

Nese deshiron qe te keni pasardhes te devotshem,atehere lutu me lutjen e Zekerijes alejhi...

Nese deshiron qe te keni pasardhes te devotshem,atehere lutu me lutjen e Zekerijes alejhi selam: ” Dhe, (kujtoje) Zekerijjan, kur iu lut Zotit të vet:...