7 C
Kumanovo
Tuesday, December 11, 2018
Home Blog Page 38

Hixhamja është shërim

1. Nga Enesi radi Allahu anhu transmetohet se profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë : “Kush dëshiron të bëjë hixhame le të...

Vendet ku kryhet hixhameja

Vendet ku kryhet hixhameja : 1. Tek e buta e kokës (të cilën e kanë fëmijët të butë kur janë të vegjël). 2. Maja e kokës,...

Recitoje (apo degjoje)kete ajet per syrin e keq te xhelozis per miresite qe ti...

Recitoje kete ajet per syrin e keq te xhelozis per miresite qe ti ka dhon Zoti i Lartmadheruar Degjoje kete ajet me dhjetera here ne...

Thuaj Zotit faleminderit…

Muskujt e syri qe jane ndertuar per te fokusuar objektet levizin 100 000 here gjate dites. Ne nuk i themi ketyre muskujve qe tani...

Atmosfera e Ramazanit në foto: agjërim, përkushtim, lexim Kur’ani

Besimtarët muslimanë kanë hyrë në javën e dytë të agjërimit në muajin e Ramazanit. Rituali i jetës së përditshme fetare gjatë këtyre ditëve është...

Përdoreni rregullisht këtë farë të zezë, (Habbetus Seuda) sepse ajo përmban në vete ilaç...

Ebu Hurejra (Allahu qoftë i kënaqur prej tij) thotë: I Dërguari i Allahut, Muhamedi (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) ka thënë:...

Shërimi i pikëllimit, shqetësimev, dhembjeve dhe demoralizimit

Shërimi i pikëllimit, shqetësimeve, dhembjeve dhe demoralizimit Ibn Mesudi , radiallahu anhu., ka treguar se i Dërguari i All-llahut , salaAllahu alejhi we selem, ka...

Pas mëse një viti në gjendje kome, me lexim të Kuranit i jep shenjat...

Shejh Khalid El Hibshi i lexon rukje nje femije te prekur nga xhindet, mesyshi dhe magjia. Femija eshte ne gjendje kome dhe ka qendruar me...

KUSH E THOTE KETE NE MBREMJE, DO TE JETE PREJ BANOREVE TE XHENETIT ?

Allahume ente Rabbi la Ilahe il-la ente halakteni ve ene abduke ve ene ala ahdike ve va’dike mestet’atu eudhu bike min sherri na sana’tu...

Reklamimi i vetes shkaktar i shkaterrimit tend dhe familjes tende (per shkak te Syrit...

Reklamimi i vetes shkaktar i shkaterrimit tend dhe familjes tende (per shkak te Syrit te keq) Pejgamberi ka thënë: “Me të vërtetë mësyshi është...