16.8 C
Kumanovo
Sunday, August 9, 2020
Home Blog Page 211

ERDOAN: MUNGESA E VENDIMIT TË OKB-SË PËR SIRINË I KA DHËNË DESPOTIT NJË MBËSHTETJE...

Turqia vazhdon përpjekjet për t’i dhënë fund gjakderdhjes në Siri, ndërsa në këtë vend nuk kanë të ndalur masakrat.Kryeministri i Turqisë, Rexhep Tajip Erdoan deklaroi...

Në Malejzi samiti i shtatë global për industri hallalle

Sektori ndërkombëtar: Samiti i shtatë global për industri hallalle ka filluar dje me 3 prill në Qendrën e Hulumtimeve të Kualalampurit, kryeqytetin e Malejzisë...

Bie mbështetja për luftën në Afganistan

Mbështetja në mesin e amerikanëve për luftën në Afganistan ka rënë dukshëm, sipas një sondazhi të kryer nga “The New York Times” dhe CBS...