Home Këshilla O e kaluar! O e ardhme!

O e kaluar! O e ardhme!

0 views
0
SHARE

O e kaluar!
Që ke udhëtuar dhe ke kaluar. Nuk do të qaj për ty. Nuk do t’më kapësh duke menduar për ty, madje as për një moment, sepse ti ke shkuar nga unë që të mos kthehesh më kurrë!

O e ardhme!
Ti je në sferën e të fshehtës, për këtë arsye nuk do të varem nga ëndrrat e tua. Nuk do të brengosem për atë që vjen nesër, sepse e nesërmja ende nuk ka ardhur.

Shejh Aid El-Karni
Përktheu: Liridon H. Tërstena

SHARE
Previous articleMë e mira që thuhet për qetësimin e gjoksit dhe shpirtit në momente të vështira
Next articleMjaltë MALI
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here