Home Këshilla Nuk ju degjon femija juaj ? Lexojani keto ajete apo le ti...

Nuk ju degjon femija juaj ? Lexojani keto ajete apo le ti degjoje cdo dite me dhjetera here

0 views
0
SHARE

12 O Jahja, merre librin me shumë kujdes, dhe ashtu Ne i dhamë atij urtësi kur ishte fëmijë.  13 Dhe nga ana Jonë i mundësuam të jetë i butë, i pastër dhe respektues (i dëgjueshëm). 14 Edhe i sjellshëm ndaj prindërve të vet, nuk ishte kryelartë e i padëgjueshëm. 15 Dhe selam (prej nesh) atij ditën kur u lind, ditën kur vdes dhe ditën kur do të ngrehet i gjallë (e përshëndetëm dhe i garantuam)!

Funny Boy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here