Home Këshilla Nuk e dija se …

Nuk e dija se …

107 views
0
SHARE

…nuk e dija se në jetë shpesh ajo që të falte më shumë lumturi ishte dhimbja; nuk e dija se sfidat më të vështira ishin ato që do të më bënin më të fortë; nuk e dija që të mësosh të lësh dicka të largohet nga jeta jote do të thote të fitosh mencuri; nuk e dija se nëse e shihja botën me një sy pozitiv ajo do të dukej më e bukur….nuk e dija se dhimbja do të ishte trajneri që do të më forconte në rrugën time…sepse gjithmonë është e rëndesishme të dish ta menaxhosh dhimbjen që ajo të jetë burimi i kthimit tënd në një njeri më të mirë…mos harro gjithcka ndodh për një arsye….dhe vështirësite janë rruga e përmirësimit dhe lartësimit tënd si njeri…

SHARE
Previous articlePrej shenjave të lumturisë tek njeriu
Next articleMos u trishto,mos e humb shpresën
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here