Home Edukim Nis pelegrinazhi i Haxhit (VIDEO)

Nis pelegrinazhi i Haxhit (VIDEO)

61 views
0
SHARE

ë Arabinë Saudite ka nisur pelegrinazhi i Haxhit.

Atje janë edhe mbi 1 mijë kosovarë. Kronika në vazhdim tregon rrugën të cilën do ta ndjekin haxhinjët gjatë qëndrimit në në këtë shtet.

Klan Kosova ishte vite më parë më një grup të kosovarëve në këtë vend të shenjtë.

SHARE
Previous articleTelbina largon merzine – Ushqimi i harruar
Next articleMOS U SHQETSO, NAFAKA JOTE TASHMË ËSHTË CAKTUAR!
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here