Home Këshilla Nga vijnë pikëllimet?

Nga vijnë pikëllimet?

0 views
0
SHARE

Nga vijnë pikëllimet?
Ibën Kajjimi, Allahu mëshiroftë, ka thënë: Pikëllimet, shqetësimet dhe brengat vijnë nga:
Dashuria ndaj dynjasë dhe këmbëngulja në të.
Mangësia në veprat e mirēsisë dhe bindjes ndaj Allahut.

#HoxhëTalhaKurtishi

SHARE
Previous articleRukje nga Kurani dhe suneti (latinisht – shqip)
Next articleHixhameja eshte prej ilaceve me te dobishem
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here