Home Këshilla Nese te lagin me ujin e te vdekurit, per miresi ?!!!

Nese te lagin me ujin e te vdekurit, per miresi ?!!!

79 views
0
SHARE

Nese te lagin me ujin e te vdekurit, per miresi: eshte e ndaluar. Nese ta bejne pa dashje, lahesh me uje te kenduar dhe lyhesh me vaj te kenduar, vetem nese ndjen ndonje problem.
Raste nga specialisti H.Ibshi

SHARE
Previous articleDisa Lutje për mbrojtje
Next articleNje grua qe ishte fryre dhe i rripej lekura
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here