Home Këshilla Nese te eshte lodhur trupi dhe shpirti (degjoj keto sure apo recitoje...

Nese te eshte lodhur trupi dhe shpirti (degjoj keto sure apo recitoje cdo dite)

0 views
0
SHARE

Nese te eshte lodhur trupi dhe shpirti (degjoj keto sure apo recitoje cdo dite)
Degjoje me dhjetera here ne dite deri sa te rimerrni veten ….

SHARE
Previous articleZemzemi është uji më i mirë në faqen e dheut
Next articleMBËSHTETJA NË ALLAHUN
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here