Home Këshilla Nese nuk e di kush e ka marre mesysh ose cfare ka

Nese nuk e di kush e ka marre mesysh ose cfare ka

122 views
0
SHARE

Mesyshi

Nese nuk e di kush e ka marre mesysh ose cfare ka, kendon Kuran, Fatiha, ajeti Kursij, sure Bekare, 2 ajetet efundit te sures Bekare, 3 suret e fundit, ose ajetet ku permendet fjala sy, ose zilia;Kur lexohen ajetet per bukurine, nese eshte marre mesysh per bukurine, ndikohet nga keto ajet, nese eshte marremesysh per diturine, ndikohet nga ajetet e diturise, etj;

Raste mesyshi nga specialisti i metafizikes H.Ibshi

SHARE
Previous article5 gjërat nga të cilat duhet hequr dorë
Next articleLutje profetike për zemra të pikëlluara
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here