Home Këshilla Nese hidherimi sjell depresion dhe trishtim ,Muhamedi a.s sherimin e tyre e...

Nese hidherimi sjell depresion dhe trishtim ,Muhamedi a.s sherimin e tyre e sheh ne disa pika ,nder to jane

0 views
0
SHARE

Nese hidherimi sjell depresion dhe trishtim ,Muhamedi a.s sherimin e tyre e sheh ne disa pika ,nder to jane:

1.Te mesuarit e vetvetes me braktisjen e hidherimit.

2.Abdesi.Hidherimi eshte nj cop prushi dhe kete e shuan vetem uji.Pejgamberi a.s thote:”Abdesi eshte arme e besimtarit.”

3.Gjate zemerimit njeriu nese eshte ne kembe ,duhet te ulet poshte,e nese eshte ulur te shtrihet

4.Te heshte e te mos flase nese eshte i hidheruar.

5.Te perkujtoje se njeriu i cili fale ka shperblim te madh te Allahu xh.sh.

Shfrytezoj keto keshilla kunder hidherimit qe t’i dha Pejgamberi i Allahut Muhamedi alejhi selam.
Allahu na i zbut zemrat dhe na ruajte nga zjarri i xhehenemit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here