Home Këshilla Nese deshiron qe te keni pasardhes te devotshem,atehere lutu me lutjen e...

Nese deshiron qe te keni pasardhes te devotshem,atehere lutu me lutjen e Zekerijes alejhi selam:

0 views
0
SHARE

Nese deshiron qe te keni pasardhes te devotshem,atehere lutu me lutjen e Zekerijes alejhi selam:

” Dhe, (kujtoje) Zekerijjan, kur iu lut Zotit të vet: “O Zoti im, mos më le vetëm (pa fëmijë – djalë), e Ti je trashëgimtari më i mirë.E, Ne, iu gjegjëm atij, dhe ia dhuruam atij Jahjan, dhe Na, ia bëmë gruan e tij të aftë (për lindje). Me të vërtetë, ata (pejgamberët) nxitonin në vepra të mira dhe Na u luteshin, duke shpresuar (mëshirën Tonë), dhe duke druajtur (nga dënimi Ynë), dhe ishin të përulur ndaj Nesh.” El Enbija, 89-90.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here