Home Këshilla Nëse Allahu e cakton që t’u lind fëmijë, shejtani kurrë nuk do...

Nëse Allahu e cakton që t’u lind fëmijë, shejtani kurrë nuk do ta dëmtojë

88 views
0
SHARE

Çfarë duhet të thonë bashkëshortët gjatë marrëdhënieve intime?
– Burri kur i afrohet gruas së tij, duhet të thotë: “Allahumme xhenibënash-shejtane ue xhenibbnish-shejtane mimma rezaktena – Allahu im, largoje shejtanin prej nesh dhe largoje shejtanin prej atij që do të niset.” Pejgamberi salallahu alejhi ue selem ka thënë: “Nëse Allahu e cakton që t’u lind fëmijë, shejtani kurrë nuk do ta dëmtojë.”
->(E përmend Buhariu në Sahihun e tij IX/187.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here