Home Këshilla Ne kete menyre para hyrjes ne banjo, nese thuhet duaja behemi te...

Ne kete menyre para hyrjes ne banjo, nese thuhet duaja behemi te padukshem per shejtanin dhe ai nuk mund te na demtoje apo te na shikoje pjeset intime

145 views
0
SHARE

Duhet pasur parasysh se xhinnet jetojne ne vende te ndryshme, dhe ne kete menyre njeriu mund te hase ne t’a, dhe meqe nuk i sheh, t’i demtoje ata e pastaj ata t’a sulmojne.
Xhinnet jetojne ne vende te ndryshme, si: germadha, shtepi te vjetra dhe te pabanuara, shpella, varreza, barraka, prane burimeve, ne vendet ku ka gjithnje gjak, eshtra, urine, pleh kafshesh, banjo, sikurse transmetohet se Pejgamberi salallahu alejhi ue selem, ka thene:
”Banjot jane te banuara plote, prandaj kur ndonjeri prej jush shkon ne banjo le te thote: ”Bismilah, Allahume inij eudhu bike minel khubuthi uel khabaith” (me emrin e Allahut, o Allah, une kerkoj mbrojtje prej teje prej shejtaneve dhe shejtaneve). (Transmetojne Buhariu, Muslimi, Ahmedi dhe Ibn Maxhe)
Ne kete menyre, para hyrjes ne banjo, nese thuhet duaja qe cekem me siper, behemi te padukshem per shejtanin, dhe ai nuk mund te na demtoje apo te na shikoje pjeset intime

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here