Home Këshilla Ndodhi çfarë ndodhi, mos u dobëso as mos qaj

Ndodhi çfarë ndodhi, mos u dobëso as mos qaj

0 views
0
SHARE

Ndodhi çfarë ndodhi, mos u dobëso as mos qaj. Mos e lodh veten për gjërat e jetës, ti nuk e dëshiron këtë, por Allahu e do, a e di se çfarë do të thotë që të dëshiroj Allahu?! Do të thotë që të të largojë të keqen më të madhe dhe të japë atë çka është më e mira edhe pse ti nuk di gjë. Ti vetëm mbështetu në Allahun dhe gjithmonë do të jesh nën hijen e shikimin e Tij, ndjeje këtë dhe prite zgjidhjen nga Allahu.

“Por mund ta urreni një gjë, ndërkohë që ajo është e mirë për ju e mund ta doni një gjë, ndërkohë që ajo është e dëmshme për ju. Allahu di, kurse ju nuk dini.” (Bekare: 216)

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

SHARE
Previous articleKjo rukje eshte per personat qe harrojne apo kane memorie te dobet
Next articleMos iu anko vetëm se Atij
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here