Home Këshilla Ndegjimi i kur’anit duke qenë i koncentruar dhe i qetë e liron...

Ndegjimi i kur’anit duke qenë i koncentruar dhe i qetë e liron trupin nga një numër i madh i depresioneve të cilat i godasin njerëzit

0 views
0
SHARE

Ndegjimi i kur’anit duke qenë i koncentruar dhe i qetë e liron trupin nga një numër i madh i depresioneve të cilat i godasin njerëzit.

Nëse lakmon në atë çfarë posedojnë të tjerët e urren atë qe ke.Kënaqu me atë qe ke, falënderoje Allahun, Ai do të jep çdo herë mundësi të mëdha prej nga ti nuk i pret.

Kulminacioni i optimizmit,Mos u pikëllo, Allahu është me ne.

Hoxhë Musli Zymberi

SHARE
Previous articleDUAJA KUR KEMI SHQETËSIME NATËN
Next articleStresi ” Sindrom i shekullit”
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here