Home Këshilla Mos vajto për ilaçin pa qenë i sëmurë!

Mos vajto për ilaçin pa qenë i sëmurë!

0 views
0
SHARE

Mos u shqetëso nga sprovat e të tjerëve, duke thënë: “nuk do të duroja”, sepse atij që i ka zbritur sprova, i ka zbritur edhe durimi për atë sprovë, ndërsa ty jo.

Në hadith thuhet “Për çdo sëmundje ka ilaç”.

Mos vajto për ilaçin pa qenë i sëmurë!

Falënderoje Zotin për shëndetin dhe mirëqenien, sepse shpejt mund të të vijë radha edhe ty të durosh për ndonjë sprovë!

Liridon Tërstena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here