Home Këshilla Mos u trishto,nëse …

Mos u trishto,nëse …

107 views
0
SHARE

Nëse e gjithë bota të vihen kundër…
Nëse jeta të nxihet nga fatkeqësitë…
Nëse hallet dhe problemet të kanë vënë poshtë…
Nëse mërzitja dhe stresi të kanë lodhur…
Nëse asgjë nuk po shkon ashtu sic ke ëndërruar dhe shpresuar…
Mos u trishto…. Dhe kujto gjithmonë Allahun….
Ai kurrë nuk të harron…. Ai të krijoi…. Ai të Don….
Ngrei duart lart dhe ule kokën…. Lotin ktheje në fjale….
Lutju Allahut me shpresë dhe dashuri…..
Ya Allah na i prano DU’AT .
Amin

 

SHARE
Previous articleDua nga Pejgamberi salall-llahu alejhi we selem gjatë brengave dhe mërzisë
Next articleSUKSESI – Fejsal Omer
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here