Home Këshilla Mos u trishto,mos e humb shpresën

Mos u trishto,mos e humb shpresën

148 views
0
SHARE

Çdo herë që ndjen se nuk mund të vazhdosh më, çdo herë që ndihesh i humbur dhe ngado të rrethon vetmia….çdo herë që errësira dhe nata të turbullojnë shikimin edhe atëherë kur dielli ndriçon….çdo herë që ndihesh i pashpresë dhe nuk di ku të shkosh, nuk di ke rrugë të zgjedhësh….mos u trishto….mos e humb shpresën….sepse Allahu është me ty….gjithmonë ka qenë me ty….dhe gjithmonë do të jetë…

SHARE
Previous articleNuk e dija se …
Next articleMos i vepro pesë gjëra, sepse do t’i dëgjosh pesë të tjera
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here