Home Këshilla Mos u trishto! Mos e humb shpresën

Mos u trishto! Mos e humb shpresën

74 views
0
SHARE

Çdo herë që ndjen se nuk mund të vazhdosh më,çdo herë që ndihesh i humbur dhe ngado të rrethon vetmia….çdo herë që errësira dhe nata të turbullojnë shikimin edhe atëherë kur dielli ndriçon….çdo herë që ndihesh i pashpresë dhe nuk di ku të shkosh, nuk di ke rrugë të zgjedhësh….Mos u trishto!….mos e humb shpresën….sepse Allahu është me ty….gjithmonë ka qenë me ty….dhe gjithmonë do të jetë…

SHARE
Previous articleMendo dhe Falëndero – Psikologjia Islame
Next articleMe të vërtetë mësyshi është realitet
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here