Home Këshilla Mos u pikello! Qetesohu!

Mos u pikello! Qetesohu!

0 views
0
SHARE

Mos u pikello!
Ngase Caktimi i Allahut do te realizohet, nuk ka ikje prej Tij.

Ndaluu!
Ngjyra e lapsit u tha qekur pershkroi jeten tende, prej kur linde e deri ne vdekje dhe fletushkat jane palosur.

Qetesohu!
Shqetesimi s’te sjell dobi e as qe mund ta ndryshoje Caktimin e Fuqiplotit.
Aid el-Karni

SHARE
Previous articleRukje per Femije – Nese nuk ju flen femija ose nuk eshte i rahatshem ne gjume
Next articleKujdes nga magjia
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here