Home Këshilla Mos u pikëllo, por zgjidhja vetes atë që zgjodhi Allahu për ty

Mos u pikëllo, por zgjidhja vetes atë që zgjodhi Allahu për ty

0 views
0
SHARE

Zgjohu nëse të zgjon, ulu nëse të kërkohet ulja, duro nëse të varfëron, falendero nëse të pasuron. Kësaj thënieje përmbaju mirë: “I kënaqur jam që Zoti im është Allahu [xh.sh.], feja ime është Islami dhe Muhammedi [a.s.] është i Dërguari i Allahut [s.a.v.s.].”

Njëri nga poetët thonte: Mos bëj plane për veten tënde, Njerëzit e planeve janë të shkatërruar Pajtohu me caktimet e tona Ne jemi më të urtë për planet tuaja.

SHARE
Previous articleRukje e fuqishme kunder sihrit ne koke
Next articleKeto sure mund ta ndryshojne jeten pergjithmon
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here