Home Këshilla Mos u merakos, pyetja vetes këto pyetje për të djeshmen dhe për...

Mos u merakos, pyetja vetes këto pyetje për të djeshmen dhe për të nesërmen tënde

0 views
0
SHARE

Mbylli dyert e hekurta të së djeshmes dhe të ardhmes dhe jetoi minutat e të sotmes:

1. Ç’kam vendosur të bëj? A më mirë ta vonoj jetën time të tashme për shkak të shqetësimeve të ardhshme, apo për shkak të kopshteve magjike atje përtej urës?
2. A ta shndërroj këtë ditë të ëmbël në helm e idhëti duke hapur fletat e ngjarjeve që kaluan dhe u humbën?
3. A është e logjikshme të zgjohem në mëngjesin e hershëm, e pastaj të vë duart në faqe, e ta bllokoj vetveten nga puna që më pret? Të ngurroj nga dobia e 24 orëve të sotme?
4. A kam dobi prej jetës nëse nuk i jetoj minutat e ditës sime?
5. Kur do të filloj t’ia parashtroj vetes këto pyetje që të më rregullohet mënyra e jetës? Javën e ardhshme,. . . të nesërmen, apo sot?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here