Home Këshilla MOS U DESHPERO! MOS U DESHPERO!

MOS U DESHPERO! MOS U DESHPERO!

0 views
0
SHARE

MOS U DESHPERO!

A nuk i mjafton All-llahu robit të vet? E ata të friksojnë ty me të tjerët pos Tij. Po atë që e ka humbur All-llahu, për të nuk ka udhëzues! Ez-zumer,36.

Per te gjithe ata vellezer qe nuk pasojne sunnetet e Pejgamberit alejhi selam duke u frikesuar nga mendimi i te tjereve per ta,apo i motrave tona qe nuk vishen sipas normave te fese tyre,apo ata qe nuk e thojne dhe nuk e pasojne te verteten nga frika se cfare mendojne dhe thojne te tjeret,ua perkujtojme keto fjale te ALLAHUT Fuqiplote: A nuk i mjafton All-llahu robit të vet? E ata të friksojnë ty me të tjerët pos Tij. Po atë që e ka humbur All-llahu, për të nuk ka udhëzues!” Ez-zumer,36.

Ne ajetin tjeter Kur’anor thote i Plotfuqishmi:” E mos u dobësoni (fizikisht) dhe mos u deshperoni (shpirterisht) deri sa ju jeni me te lartit,po qe se jeni besimtare te sinqerte.” Ali imran,139.

SHARE
Previous articleE mira gjendet këtu, në kraharor
Next articleLe të bëjë lutje për begati, pasi marrja mësysh është hak
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here