Home Këshilla Mos u dëshpëro dhe flaki tej brengat

Mos u dëshpëro dhe flaki tej brengat

73 views
0
SHARE

Aid el Karni

Besimtari nuk ka kohë të lirë e as kohë për gjepura, ngase kjo do të ishte mospërfillje dhe dështim. Besimtari nuk ndalon në rrugën e tij, ngase atëherë mund të devijojë. Njerëzit të cilët kanë më shumë brenga dhe telashe janë pikërisht ata që kanë më shumë kohë të lirë dhe që stagnojnë. Të tillët interesohen më shumë për pasurinë e vet, ndërkaq që në realitet kanë bankrotuar dhe janë larg nga çdo e mirë.

Prandaj, lëviz dhe puno, përpiqu dhe lëviz, lexo dhe mëso, bën tespih, shkruaj, vizito dhe shfrytëzoje kohën. Mos ia lë asnjë minutë kohës së lirë. Atëherë kur dëshiron të pushosh, do të vijnë brengat dhe pikëllimet, pëshpëritjet e shejtanit dhe shpirti yt do të shndërrohet në arenë të shejtanit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here