Home Këshilla Mos iu anko vetëm se Atij

Mos iu anko vetëm se Atij

0 views
0
SHARE

Dije se dynjaja do të të thyejë, thyerje të dhimbshme siç i ka hije asaj…
Dhe se njerëzit do të të nënçmojnë, nënçmim siç u ka hije atyre…
Por, Zoti do të të forcojë dhe do të të ngrejë ashtu siç i ka hije Atij…
Do ta mundë forca e Tij thyerjen tënde dhe do ta përmirësojë mëshira e Tij mërzinë tënde…
Prandaj, mbështetu me kurrizin tënd të mënjanuar në derën e Tij dhe vendose çfarë të preokupon në Dorën e Tij.
Mos iu anko vetëm se Atij dhe zemrën tënde lëre amanet tek Ai!

SHARE
Previous articleNdodhi çfarë ndodhi, mos u dobëso as mos qaj
Next articleNjë narcisoid është gjithmonë një xheloz obsesiv
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here