Home Këshilla Mos e prish!

Mos e prish!

0 views
0
SHARE

Mos e prish!
Mos e prish gëzimin tënd me pikëllim!
Mos e prish ditën tënde duke shikuar në të kaluarën!
Mos e prish mendjen tënde me pesimizëm!
Mos e prish shpresën e të tjerëve me zhgënjim!
Mos e prish suksesin tënd me vetpëlqim!

SHARE
Previous articleCfarë po pret …
Next articleKush i shuan të këqijat dhe të jep lumturinë?
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here