Home Këshilla Mjekoni me rukje të sëmuarit me KANCER

Mjekoni me rukje të sëmuarit me KANCER

100 views
0
SHARE

Mjekoni me rukje të sëmuarit me KANCER

“…Ajo (magjia) ndikon në trupet e njerëzve dhe nxjerr llojlloj sëmundjesh tek trupat. Mundet të mendohet se ato janë sëmundje organike trupore, ndërkohë që ato realisht janë prej magjisë. Madje, edhe ajo që quhet me ‘sëmundja e kancerit’, na është bërë e qartë me përvoja se prej shkaqeve të ndodhjes së saj është magjia. Kur zgjidhet kjo magji, atëherë largohet kjo sëmundje me ndihmën e All-llahut dhe suksesin e Tij…”

Shejkh Sulejman err-Rruhejli – All-llahu ruajt – .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here