Home Këshilla Mjeko migrenën me Terapinë Hixhame

Mjeko migrenën me Terapinë Hixhame

143 views
0
SHARE

Mjeko migrenën me Terapinë Hixhame

Terapia më e lehtë për shërimin e Migrenës (sëmundje neurologjike me dhimbje pulsative të kokës, shpeshherë e shoqëruar me vjellje, fotofobi/ndjeshmëri ndaj dritës, fonofobi/ ndjeshmëri ndaj zërave dhe aromave) është Hixhamja/Cupping, ku efekti mund të arrihet me 2-3 seanca njëmujore apo tremujore, varësisht nga gjendja e pacientit.
Hixhama është procedurë që mjekon edhe shumë sëmundje të tjera që kanë bazë reumën, ndezjen, grumbullimin e toksinave dhe gjendjet e ndryshme psikologjike.

Datat për Hixhame në këtë periudhë janë:
27 Shtator (e Enjte),
29 Shtator (e Shtune)sot , 1 Tetor (e Hënë).

Ka thënë Profeti alejhi selam:
”Nuk ka ilaç që mund të krahasohet
me lëshimin e gjakut dhe hixhamen.” (Buhariu)

Preshevë:
Për meshkuj: +38162 966 09 06 (Viber)
Për femra: +381 63 897 8986 (Viber)

SHARE
Previous articleGjumi në këndvështrim Islam
Next articleFragmente nga libri ”Mos u Trishto’
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here