Home Këshilla Mjalti numër një në botë për efektet mjekuese 

Mjalti numër një në botë për efektet mjekuese 

0 views
0
SHARE

Mjalti numër një në botë për efektet mjekuese

Mjalti Manuka nga Zelanda e Re është një antibiotik natyral i vërtete me aftësi të shkëlqyera dezinfektuese.

Dobitë e mjaltit manuka :

• Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene i afte gjithashtu te reduktoje dhe efektet anësore te proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
• Redukton kolesterolin e lartë
• Trajton diabetin
• Lufton fort Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Helicobacter Pylori,që paraqiten si rezistente ndaj antibiotikeve normale.
• Trajton infeksionet e syve, veshit dhe sinuseve
• Redukton inflamacionet në organizëm
• I afte të përshpejtoje rinovimin e qelizave , paraqitet i shkëlqyer për mykun, aknet, plagët, gastritin e refluksin, djegiet, ulcerën, kolitin etj
• Mjalti manuka konsiderohet i shkëlqyer për rrugët e frymëmarrjes, sidomos ne bllokimet e sipërme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here