Home Këshilla Mjaltë Shtim Peshe HONEY MEDINA

Mjaltë Shtim Peshe HONEY MEDINA

240 views
0
SHARE

Mjaltë Shtim Peshe HONEY MEDINA.

Kontrolluar dhe licensuar nga AUV nen numrin e kontrollit RKS-H-005

Plotëson të gjitha vitaminat që i mungojnë trupit.
Jep energji 24orë

KS: +37745810492
AL: +355682887359
SR: +381631523152
MK: +38970560207
MK: +38970600534
CH: +41788897081

SHARE
Previous articleMë jep dritë, o Zot! (lutje)
Next articleRukje per mesysh vetem me suren Felek ( 6 ore)
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here