Home Këshilla MJALTË PËR MJEKIMIN E STERILITETIT TEK TË DY GJINITË

MJALTË PËR MJEKIMIN E STERILITETIT TEK TË DY GJINITË

0 views
0
SHARE
STERILO STOP
MJALTË PËR MJEKIMIN E STERILITETIT TEK TË DY GJINITË
 
Trajtim natyral për arritjen e Shtatëzanisë ⤵
 
Dobitë:
▪Ndihmon fekondimin natyral 
▪Përmirëson cilësinë e farave te meshkujt 
▪Shumon dhe forcon farat e mashkullit (spermatozoidët) 
▪Shton qelizat vezë te femrat 
▪Relakson vezoret tek femrat dhe i bënë të gatshme për
shtatëzani
▪Forcon muskujt e zemrës 
▪Rritë dëshirën për mardhënie ndërçiftore 
▪Ndihmon funksionin e gjëndrrës mbiveshkore 
▪Forcon dhe i jep energji trupit femërorë 
▪Relakson dhe qetëson sistemin nervor 
▪Fuqizon organizmin në largimin e toksinave 
▪Mbështetë imunitetin në luftimin e infeksioneve 
▪ Plotësishtë natyrale
 
Bëje porosinë tuaj në SEND MESSAGE apo në numrat:
+37745810492(Viber), +381631523152 (Viber), +355685629505

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here