Home Këshilla MJALTË ME PJEPËR TË IDHËT , MJALTË ANTI HELICOBACTER PYLORI

MJALTË ME PJEPËR TË IDHËT , MJALTË ANTI HELICOBACTER PYLORI

0 views
0
SHARE
MJALT PËR PROBLEME NE LUKTH
 
MJALTË ME PJEPËR TË IDHËT ,
MJALTË ANTI HELICOBACTER PYLORI
 
Përfitimet:
-Mostretjen ✔
-Fryrjen e lukthit ✔
-I thatin në lukth ✔
-Mundimet në lukthit ✔
-Helicobacter pylorit ✔
-Lehtëson dhimbjet e lukthit ✔
-Gazrat në lukth dhe zorrë ✔
-Helicobacter pylori ✔
 
 
Porosite mjaltën në numrat:
KS : +37745810492
AL : +355685629505
MK: +38970600534
SR: +381631523152
CH: +41788897081

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here