Home Këshilla Mjalte i pyllit

Mjalte i pyllit

0 views
0
SHARE

Mjalte i pyllit
Mjalti i pyjeve është padyshim lloji më i vlerësuar i mjaltit. Ajo kristalizohet shumë shpejt dhe ka veti të fuqishme anti-inflamatore dhe antimikrobike. Për shkak të përmbajtjes së lartë të hekurit, mjalti pyjor rekomandohet për njerëzit anemikë, dhe gjithashtu do t’ju ndihmojë të shëroheni pas një sëmundjeje të rëndë ose operacionit. Ky lloj mjalti përmban disa minerale thelbësore dhe vetëm pak kripë.

SHARE
Previous articleMagjia e ndarjes në mes të bashkëshortëve
Next articleMjaltë i pemes akacie
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here